Yorum : Silüet - Andrea Cremer

Bir kurt sürüsüne söz geçirebiliyor ama kalbine asla!

  Calla, kaderinin ona ne getireceğini biliyordu:
Geleceğin ateşli alfa kurdu olmak… Ren Laroche'la eşleşecek, onunla omuz omuza savaşıp sürüyü yöneterek Bekçiler'in kutsal mekânlarını koruyacaklardır. Ancak yakışıklı bir gencin hayatını kurtararak efendilerinin yasalarını çiğnediğinde Calla kaderini, varlığını ve kendi dünyasını sorgulamaya başlar. Kalbini dinlerse her şeyini, hatta belki hayatını bile kaybedecektir.





***
 Uzun zamandır kurtları anlatan fantastik kitap okumuyordum. O nedenle Silüet'e ilk başladığımda bir parça yadırgadım. Güneş ışığına çıkamayan sivri dişli dostlarımıza fazla zaman ayırmışım anlaşılan.

  Kitabın dili ve olayların akıcılığı güzeldi. Olaylar kitabın başlarında yavaş ilerliyor. Sonuna doğru ise 'Acaba ne olacak?' sorusuyla kitabı bırakamıyorsunuz. 
  ANCAK yazarımız ana karakterin özelliklerini tam oturtamamış sanırım. Diğer karakterler -özellikle Ren- bizi kendilerine aşık ederlerken ana karakterin her hareketi battı bana. Böyle bi' ergenimsi tavırlar , her söylenene alınmalar , duygularından emin olamadığı için iki erkek arasında gidip gelmeler vs. Ana karakterin yerine kendimi koyduğum için sinir olduğum yaptığı her harekete! 


  Ana karakter dışında bir kusur bulamadım kitapta. Kapağının rengi , tarzı ise çok hoş ^^

Puanım : 4/5 

1 yorum:

  1. Kapağı çok tatlı. :D Okumak istediklerim arasında kendisi. ^^

    YanıtlaSil

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI