MAKK 3. Blog Tur : Kitap Yorumu + Çekiliş



    Dört sene önce sarhoş bir sürücünün neden olduğu trafik kazasında annesiyle babasını,erkek arkadaşını ve en yakın kız arkadaşını kaybeden Kacey Cleary'nin hayatı yerle bir olmuştu. Hâlâ kazadan sonra arabanın içinde sıkıştığını anı ve annesinin son kez aldığı nefesi hatırlayan Kacey,geçmişini geride bırakmak istiyordu. İki otobüs bileti alan Kacey ve on beş yaşındaki kız kardeşi Livie,hayatlarına yeniden başlamak üzere Michigan'dan kaçıp, Miami'ye gelmişlerdi.İlk başlarda,geçim sıkıntısı çektikleri hâlde,Kacey endişeli değildi. Her şeyin üstesinden gelebileceğini düşünüyordu.Tek istisna, 1Ddairesindeki gizemli komşularıydı. Alev alev yanan mavi gözleri, derin gamzelerivle kusursuz bedeniyle Trent Emerson, iyi çocuk ve kötü adam arasındaki karşı koyulmaz çizgiyi temsil ediyordu. Trajik geçmişinden sonra katı bir mizaç geliştiren Kacey, herkesi kendinden uzak tutmaya kararlı olsada ikisi arasındaki karşılıklı çekime dayanmak çok güçtü. Trent ise Kacey'nin herkese kapattığı kalbine girmek için her şeyi yapabilirdi… Her ikisinin dünyasını paramparça edecek müthiş bir sırrı açıklaması gerekse bile.


     Kacey , annesini son nefesi verirken izlemek zorunda kalmış bir kız. Sürekli kaza yaptıkları an rüyalarına girmekte ve onu dengesiz biri haline getirmektedir. Psikolojik sorunlarına aşamayacağını anlayan Kacey çareyi , etrafına duvar örmekte bulur. İnsanlar arkasından 'buz kraliçesi' demeye başlar. 



    Tüm bu acınası geçmişe rağmen Kacey geçmişiyle baş etmeye çalışıyor. Kız kardeşi ile Miami'ye taşınıyor ve yeni bir başlangıç yapıyorlar. Ancak burada bile Kacey'in korkuları yakasını bırakmıyor. 
   Kitabımız bilindik bir konu üzerine kurulu. Karanlık geçmiş , açığa çıkmak istemeyen sırlar , yeni bir başlangıç yapma vs. Buna rağmen yazarın dram yönünü çok güzel yansıttığını düşünüyorum. Kacey' nin geçmişi ile başa çıkmaya çalıştığını görüyoruz ve o sayfalar su gibi akıp gitti :) 
   Trent , Kacey'nin hayatına girdikten sonra ise kitap daha da güzel bir hale geldi. Diğer erkek karakterlerin aksine Trent , gerçek hayatta karşılaşabileceğimiz biri. Diğer kitaplarda olduğu gibi birden aşık olmaya başlamıyor. 
   Kitap ilk başlarda yavaş bir tempoyla başlıyor. İlk sayfalarda sıkıldım. Ancak son sayfalara doğru yazar hızlanmış. Hele o son! Hayatta tahmin edemeyeceğim bir sır açığa çıktı ve ben 2 güne yakın etkisinde kaldım. Kesinlikle aklımın ucundan geçmeyen bir şeydi o.O



Puanım : 4/5




ÇEKİLİŞ : 


a Rafflecopter giveaway

1 yorum:

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI