Okuma Etkinliği : Aşk Büyüsü -Tuba Atıcı Çoşar | Playlist



  Okuma Etkinliği'nin 4. gününden herkese merhaba! Bu etkinlikte playlist hazırlamak görevimdi. Sizin için kitabı okurken dinleyebileceğiniz şarkıları listeledim! Bonus olarak da sonda kitapta geçen iki şarkı yer alıyor. Keyifle dinleyin! 
  Şarkı dinlerken kitaba odaklanamıyorum diyen okurların , şarkıların enstrümantal hallerini dinleyerek okumalarını tavsiye ederim. 


Katy B - Crying for No Reason : Bu şarkı , kitabın başlarında dinlenebilecek mükemmel bir parça! Ela'nın aldatıldığını öğrendikten sonra ya da Baran'ın geçmişini anlattığı kısımlar için bire bir. 


 Bob Dylan - Knockin on Heavens Door : Didem'in düğün telaşlarını , provalarını okuken aklımda sürekli bu şarkıyı tekrarladım. Sanki o düğün salonunun arka planında çalıyor gibiydi. Didem'in telaşlı halinin aksine sakin bir şarkı. 


Anathema - Angelica : Ela&Baran sahnelerinde dinlediğim bir parça. Baran'ın geçmişini öğrendikten sonra Ela'nın hisselerini okurken ya da Ela'nın -bir sebepten ötürü- Baran'ı terk ettiği kısımlarda dinleyebilirsiniz. Sözlerini de biraz uyumlu :)


Vance Joy - Riptide : Ela ve Baran'ın komik sahnelerinde dinleyebilirsiniz. Ayrıca Baran'ın kardeşi Beren'in kitaba dahil olduğu kısımlar da bayağı uyumlu olur. 

Paloma Faith - Picking Up the Pieces : Ela'nın Baran'a aşık olduğunu anladığını bölümlerde dinleyebilirsiniz.



Mogwai - Take Me Somewhere Nice : Kitabımızın filmi olsa , fragmanında kullanılmasını istediğim şarkı. 


Bonus : İşte bunlarda kitapta geçen iki şarkı. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI