Yorum : His to Claim - Opal Carew

    What if you could have everything you’ve always wanted, but it cost you the life you’ve always known?                                                              Rafe Ranier was my boss and secret crush. A rock musician by night and head of a billion dollar empire by day, Rafe could have any woman he wanted. But I was just the shy secretary he never noticed. For years I obsessed over him, until I finally realized I had to walk away. I needed to leave my secure life behind to discover who I really was.I never expected Rafe to follow me.Now I’m on the road with his band, Savage Kiss, and all my secret fantasies are coming true. But I fear I’ve made a huge mistake, because if I get any more attached to a man I can never truly have, my heart will be broken beyond all repair.


Yayın Tarihi : 2 Eylül 2014
Sayfa Sayısı : 288 sayfa
Goodreads Puanı : 3.78


***


Yazarımız hikayeyi önce 6 kısa hikaye(novella) halinde yayınladı. Daha sonra tek kitap(novel) haline geldi. 

   Kitabın konusuna gelecek olursak -spoiler içerir- Melanie 2 yıldır yanında sekreterlik yaptığı Ranier Endüstri'nin sahibi Rafe Ranier'a aşıktır. Ancak aralarında hep patron-çalışan ilişkisi olmuştur. Gerçi bana abi-kardeş ilişkisi var gibi geldi -.-

   Rafe , Melanie'nin en yakın arkadaşı Jessica ile çıkmaya başlar. Ancak bir iş gezisinden döndükten sonra Jessica ile kardeşi Dane'i aynı yatakta bulur. Jessica , Dane'e aşık olduğunu ve evleneceklerini söyler. Rafe garibim , bu ihaneti sineye çeker ve uzun bir süre biriyle ciddi ilişki yaşamak istemediğini söyler. 

   Melanie'nin artık canına tak etmiştir. Rafe onu bir türlü fark etmemekte ve Melanie onun etrafındaki kadınları gördükçe üzülmektedir. İşten istifa eder ve bir kahve dükkanında barista olarak çalışmaya başlar. Rafe , onu dükkanında ziyaret etmeye gelir. Neden işten ayrıldığını sorar Melanie ise kendini keşfetmek istediğini söyler. 
   
  Rafe ile Melanie birbirlerine çok benzemektedirler. İkisi de aile baskısı yüzünden istedikleri mesleğe sahip olamamışlardır. Bu yüzden Rafe gündüzleri zengin , takım elbiseli bir patronken geceleri Savage Kiss adı verilen bir grubun üyesidir(gitarist). Takım elbisesinin altında kaslı , dövmeli bir vücut gizlidir yani <3 




   Melanie , en yakın arkadaşı Jessica'nın ısrarları sonucu dövme yaptırmak zorunda kalır ve şansa bakın ki dövmeci de Rafe'le karşılaşırlar. Sonradan bu karşılaşmaları Jess'in ayarladığını öğreniriz. Rafe her zaman görmeye alışık olmadığı bir Melanie görür karşısında. Üzerinde vücudunu belli eden giysiler vardır. İlk kez dövme yaptırdığı için Rafe , dövme boyunca Melanie'nin elini tutar. Aralarında cinsel gerilim oluşur bu sırada.
  
  Rafe'in geceleri rock star olduğunu bile Melanie , Savage Kiss konserine davet edilir. Konserde kendisine özel yer ayrılmıştır ve garsonlar konser sırasında yanına pahalı içkiler , çerezler vs getirir. Konser çıkışı Rafe ve Melanie parkın bir köşesinde birlikte olurlar. Otele kadar dayanamadılar sanırım. 

  Melanie'nin 'seni hak etmiyorum' , 'sana sahip olduğum için çok şanslıyım' sözleri beni çıldırttı! Hadi bir dersin , iki dersin anlarız da. Ağzına sakız yaptı bu lafları resmen. Kadın da ciddi bir özgüven problemi oluştu Rafe ile birlikteyken. 

  Rafe - sahne adı Storm- , Melanie'yi grup arkadaşları Travis ve Diego ile tanıştırır. Tanıştırdıktan sonra Rafe ile Mel arasında kısa bir konuşma geçer. Travis bir nedenden dolayı , Rafe'in kız arkadaşlarını çalmayı kendine iş edinmiştir. Mel'i Travis'e karşı uyarır. Travis ise çoktan avını belirlemiş avcı gibi davranmaktadır. Hemen ertesi gün Travis , Mel'i yemeğe çıkarır. Bundan sonrası ise tamamen aşk üçgeni devam eder. Mel 'kendini tanımak ve özgür olmak' için Savage Kiss ile tura çıkar. Tur sırasında sürekli erotik dakikalar vs vs.

  Kitabın en iyi yanı Rafe idi sanırım. Çoğu yerde Melanie'yi kıskandı. Kıskanç erkek karakterlere bayılan bir blogger olarak o sahnelere öldüm , bittim. Yazar diyalogları gayet akıcı yazmış ve Travis-Rafe-Mel sahneleri çok komikti :D 

  Rafe grabbed a handful of Travis's shirt and dragged him to his feet , then glared him straight in the eye. 'I said .. Don't. Touch. Melanie.' He spoke with clenched teeth , sparks flaring from his eyes. 


   Kitabın en kötü yanı da sanırım Melanie idi. Birincisi , sen kitabın başından beri Rafe diye tutuş sonra Travis'i ilk görüşte iste. Cık cık , hiç yakıştıramadım. Birde sevdiğin erkekle birlikte olan biriyle hala nasıl arkadaş olabilirsin ? Üstelik sevdiğin erkeği aldatarak üzen , kadınlara küstüren biriyle ? 
   Son olarak Rafe çok tanındık bir şirket sahibi , sürekli ekonomi dergilerine çıkan. Storm desen bir sürü kadın hayranı olan bir grubun gitaristti. Bu iki kişi aynı ancak Melanie'den başka bilen yok neredeyse. Sahnede suratına maske taktığı falan da yok. Yazar bu kısmı açıklasaydı keşke. Rafe/Storm'un tüm tanıdıklarına kör muamelesi yapmış resmen. 

not : Ülkemizde ne zaman çıkacağı hatta çıkıp/çıkmayacağı ile ilgili herhangi bir bilgim yok.



Puanım : 3/5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI