KVBT 11. Tur 4. Gün | Hiç Hesapta Yokken | Cast Seçimi


    Turun dördüncü gününden herkese merhaba! Bugün , "Kitap film olsaydı kimlerin oynamasını isterdik?" sorusunu cevapladık! Hiç Hesapta Yokken , film olsaydı büyük ihtimalle türü romantik/komedi olurdu. Peki ana karakterleri kim oynardı ?





Suzanna Denton 
Suzanna ya da arkadaşlarının ona seslendiği şekilde Suzy ; eğlenceli , lafını esirgemeyen , yere göğe sığmayan biri. Akademisyen ailesinin onaylamayacağı kadar yüksek topuklu ayakkabılar ve deri elbiseler giyiyor. Çevresindekiler onu sert biri olarak görse de aslında o komik ve merhametli biri. Onu canlandıracak oyuncu ise Jennifer Lawrence'den başkası olamaz! Fiziksel benzerlikten çok Suzy ile uyaşan karakterleri onu bu rol için istememizi sağladı. 


Grayson Merimon 
Gray ; hayatında her zaman istediğini elde etmiş , başarılı bir iş adamı. Suzy'nin aksine düşünerek konuşan , kibar ve mütevazi. Romantik komedi filmlerinde gördüğünüz 'kibirli iş adamı' imajından çok uzak yani :D Kitapta sürekli bahsi geçen 'muhteşem yeşil gözlerini' de unutamayarak bu karakteri canlandıracak en iyi oyuncuyu seçtik : Brant Daugherty! 

Nicholas Merimon 
Gray'in küçük erkek kardeşi Nick -abisinin aksine- çapkın , sorumsuz ve kibirli biri. Kadınları nasıl etkilediğinin ve kendi potansiyelinin farkında bir karakter. Kitap film olsaydı onun bu 'serseri' tavırlarını en iyi yansıtacak oyuncu Drew van Acker olurdu. Serinin bir sonraki kitabında onun hikayesini okuyacağımızı tekrar hatırlatmakta fayda var :) 

Beth Denton 
Beth , kitaptaki en öz güvensiz karakterdi. Gençliğinde kilo sorunları yaşamış , zorbalık görmüş bu nedenle hep arka planda kalmış bir karakter. Günümüzde insanlar dış görünüşleri yüzünden yargılandığı için de aslında hayatın içinden bir karakter. Bu yüzden kitaptaki en samimi karakterdi diyebilirim. Daha sonrasında kilo vermiş ama hala gençlik zamanlarında aldığı yaralar kabuk bağlamamış. Onun utangaç tavırlarını en iyi Jessica Alba canlandırır. 

Ella Webber 
Ella her pazar kiliseye giden , sadece işini düşünen , sıkıcı mı sıkıcı bir çalışandır. Yıllarca Suzy ile çalışmış olmasına rağmen Suzy bile onun güzelliğinin farkında değildir. Çünkü o güzelliğini bol kıyafetlerin , pencere dibi gözlüklerin ve sessiz bir kişiliğin arkasına saklamıştır. Suzy'nin kız kardeşi Beth ile tanıştıktan sonra hayatı tamamen değişir. Beth , Ella'yı kendine yakın bulur ve ona bir erkek arkadaş bulmayı amaç edinir. 
Ella'yı en iyi canlandıracak kişi ise Danielle Panabaker olurdu. 
Serinin dördüncü kitabında Ella'nın hikayesini okuyacağız. 




  Hala filmin nasıl bir şey olacağını hayal edemiyorsanız yazarın youtube hesabındaki bu fragman size yardımcı olacaktır. Fragmana ulaşmak için buraya tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI